”Pe Crişuri fără frontiere – Deschiderea hotarelor Schengen”

”Pe Crişuri fără frontiere – Deschiderea hotarelor Schengen”
Vineri, 01 aprilie, delegaţia maghiară a organizatorilor acţiunii transfrontaliere „Pe Crişuri fără frontiere-Deschiderea hotarelor Schengen” a fost primită la sediul Primăriei municipiului Beius, de către primarul urbei, Adrian Domocoş şi viceprimarul Gheorghe Costin.

Discuţiile s-au axat pe problemele de organizare ce vizează Beiusul ca punct de pornire în acţiunea comună, pentru a asigura standardele tehnice şi logistice pentru numărul mare de participanţi estimaţi (3-400, majoritatea cetăţeni străini). Au fost fixate locaţiile din Beiuş şi s-a contrurat programul pentru „ziua 0”, adică 31 mai, prin includerea unor obiective locale de interes ce vor fi prezentate oaspeţilor. Pentru asigurarea condiţiilor hoteliere, vor fi cooptaţi atât agenţii economici de profil din municipiu şi limitrofe, cât şi persoane particulare care pot asigura condiţii bune de cazare în spaţii proprii.

Finalul zile de 31 mai se doreşte a fi unul festiv, dar aceasta va depinde şi de generozitatea sponsorilor.

În incheierea discuţiilor, primarul Adrian Domocoş a asigurat pe cei prezenţi de sprijinul administraţiei locale pentru buna desfăşurare a evenimentelor planificate.

Sfârşitul de săptămână a fost folosit de organizatori pentru a parcurge efectiv porţiuni de traseu, pe jos şi cu bicicleta, în zonele Ginta, Tinca, Şoimi-Sânnicolau, Finiş- cetate, pentru a contura punctele de atracţie de pe parcursul traseului propus. Concomitent s-a procedat şi la contactarea autorităţilor locale ale comunelor care se afla pe raza limitrofă a cursului Crişului Negru.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !