„Nu a fost momentul potrivit”

7Comentarii
„Nu a fost momentul potrivit”
Fotbaliştii trebuiau să se bucure pentru victorie, nu să se plângă pentru salariile restante.

După momentul când jucătorii şi antrenorul au făcut publice problemele financiare existente, la FC Bihor a existat o agitaţie permanentă. Şedinţe peste şedinţe, discuţii în general aprinse, până miercuri când a fost organizată o conferinţă de presă. Au participat personaje de pe tot eşichierul clubului: preşedintele Lucian, directorul sportiv Tămaş, antrenorul principal Dobai, secundul Farcău, căpitanul Bundea şi medicul Iova. Nemulţumiţii de sâmbătă să-şi pună cenuşă-n cap. Primul care a vorbit a fost Dan Dobai. „Momentul ales nu a fost unul potrivit pentru demersul nostru. Poate era mai bine în pauza care urmează după jocul cu Baia Mare şi era mai bine dacă l-am fi anunţat şi pe preşedintele Lucian de intenţia noastră. Sunt mulţumit că preşedintele a ajuns la un consens cu echipa, în discuţiile pe care le-au avut, şi acesta este lucrul cel mai important. Mă bucur că jucătorii şi-au găsit liniştea pe care au căutat-o”, a explicat Dobai.

„Trebuia să ne bucurăm”

Preşedintele Lucian a mai întărit încă o dată că „trebuia în primul rând să ne bucurăm de victoria de sâmbătă, care ne asigură în mare măsură rămânerea în liga a doua. E o dovadă că în iarnă s-a muncit bine. Prezenţa noastră aici nu este o regie falsă, ci o dovadă că sunt mai multe elemente care ne unesc. Nu am spus niciodată că nu au dreptate sau că nu au dreptul să se plângă, dar momentul ales a fost nepotrivit”.

În fapt alegerea nepotrivită a momentului, imediat după victoria cu craiovenii, a constituit lait-motivul conferinţei, fiind scos în evidenţă şi de căpitanul Bundea. „Nu a fost momentul potrivit, dar ca reprezentat al jucătorilor am transmis ceea ce îi doare pe băieţi. După discuţia avută cu domnul preşedinte am primit asigurări că în această săptămână vor intra o parte din restanţe”.

„Adevăruri dureroase”

Medicul Alin Iova a vorbit în numele său şi al masorilor. „Toţi care lucrăm aici nu am crezut că vom ajunge să ne certăm pentru bani. Ne-am făcut datoria zi de zi, problemele persistă, dar nu o să ne împieteze munca. După discuţiile avute am decis să mergem mai departe cu speranţa că problema va fi rezolvată”.

În loc de concluzie se potriveşte foarte bine discursul directorului sportiv Vova Tămaş. „În aceste zile s-au spus adevăruri dureroase vizavi de situaţia economică a clubului. Îmbucurător  e că echipa şi-a făcut datoria în aceste vremuri deosebit de grele. Jucătorii au demonstrat că sunt bărbaţi adevăraţi, nu mieluşei ca şi cei din toamnă. Sperăm ca datorită rezultatelor pozitive ale echipei să atragem cât mai mulţi oameni potenţi financiar. Trebuie şi un pic de răbdare pentru că orice lucru frumos de face cu sacrificii”.

Pipa păcii s-a fumat la FC Bihor, dar liniştea viitoare va fi asigurată doar de rezolvarea problemelor financiare care apasă clubul.

T.B.

Stare explozivă la FC Bihor

Criza de la FC Bihor rezolvată cu bani publici

Datorii de 2,5 miliarde către furnizori7Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor