1.173 de locuri libere in licee

De Crina Dobocan
1.173 de locuri libere in licee
Prima etapă a repartizării computerizate în învăţământul liceal pentru anul şcolar 2012 – 2013 s-a încheiat.

În urma acesteia, din totalul de 4.306 elevi care s-au înscris pentru admiterea în licee, 4.301 de elevi au fost repartizaţi vineri, în prima etapă, iar cinci au rămas nerepartizaţi.

Un număr de 25 de candidaţi au plecat în alte judeţe. De asemenea, toţi cei 47 de candidaţi proveniţi din alte judeţe au fost admişi la liceele din Bihor.

Printre cei plecaţi în alte judeţe se află şi patru candidaţi care au fost admişi la Colegiul Militar Liceal „Mihai Viteazul” din Alba Iulia.

În urma repartizării computerizate, 376 de candidaţi au fost admişi la filieră vocaţională, iar pe locurile speciale au fost admişi 46 de candidaţi rromi.

Cele mai ridicate medii de admitere au fost înregistrate la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” din Oradea, unde cea mai mare a fost de 10, iar ultima medie cu care s-a intrat a fost 9,41, cât şi la Colegiul Naţional „Emanuil Gojdu” Oradea, unde ultima notă de admitere a fost de 9,3. Cea mai mică medie înregistrată, 3,64, a fost consemnată la Liceul Tehnologic Nr.1 Popeşti.

În judeţul nostru, din totalul de 5.516 locuri puse la dispoziţia candidaţilor de către unităţile de învăţământ, 1173 locuri au rămas vacante.

Din cele 166 de unităţi de învăţământ, 71 au avut gradul de ocupabilitate a locurilor de 100%, iar în celelalte 95 mai există locuri libere.

 

Taguri: , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !