1.702 candidaţi la titularizare in Bihor

De Crina Dobocan
1.702 candidaţi la titularizare in Bihor
Concurenţa este de 5,9 candidaţi pentru un post titularizabil.

Peste 1.700 de candidaţi s-au înscris pentru cele 284 de posturi titularizabile în Bihor.

Inspectoratul Şcolar Judeţean Bihor a scos la concurs 974 de posturi, din care 284 sunt titularizabile.

Examenul scris se va desfăşura în data de 2 august, de la ora 10:00, conform calendarului mişcării personalului didactic din învăţământul preuniversitar.

 55 de centre

Examenul de ocupare a posturilor didactice în judeţul Bihor se va desfăşura în 55 de centre. Rezultatele se vor afişa pe 6 august, iar contestaţiile se vor depune în zilele de 6 şi 7 august. Concurenţii îşi vor afla rezultatele finale pe 9 august.

„Accesul candidaţilor în sălile de examen va avea loc începând cu ora 8.00 până la ora 9.00.

Structura probei scrise din cadrul concursului de ocupare a posturilor didactice 2012 va cuprinde pentru fiecare dintre discipline/domenii la care se susţine concursul, două subiecte, fiecare notat cu 45 de puncte. Se acordă 10 puncte din oficiu, iar nota finală se calculează prin împărţirea la 10 a punctajului total obţinut pentru lucrare. Toate subiectele sunt obligatorii, iar timpul de lucru efectiv este de patru ore”, se arată într-un comunicat al ISJ Bihor.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !