1 Mai în Parcul Bălcescu

2Comentarii
1 Mai în Parcul Bălcescu
ORADEA – Orădenii au demonstrat încă o dată că se ştiu distra. Ca în fiecare an, Parcul Nicolae Bălcescu a fost locul unde PD Bihor a pregătit un spectacol pentru a serba 1 Mai, Ziua Mondială a Muncii. Şi de această dată, sărbătoarea a avut aerul pedist, membrii pedişti au urbei fiind organizatorii evenimentului.

Printre tarabele în care se pregăteau minuturi, specifice unui picnic, au răsărit zeci de steguleţe portocalii. Petrecăreţii şi-au făcut apariţia încă de la orele amiezii. În ciuda faptului că vremea nu a fost prietenoasă, mirosul de mititei şi berea la discreţie i-a ademenit locuitorii urbei. Voia bună s-a instalat imediat ce lăutarii şi-au făcut apariţia. Înainte însă, grupurile de copii „Vivere” şi „Meda Music” au deschis programul artistic. Membrii Ansamblului Folcloric „Crişana” au reuşit să destindă atmosfera, invitând lumea la joc.

Nu a fost mai prejos nici Grupul Instrumental folcloric „Grai Nou”. De departe însă, cel mai aşteptat moment a fost apariţia interpretului de muzică populară Nicolae Furdui Iancu. Vocea inegalabilă a acestuia, dar cu siguranţă şi pălinca de Bihor i-au scos pe orădeni din amorţeală. Ropotele de aplauze s-au auzit după fiecare melodie. Mai mult, au existat şi curajoşi care şi-au pus în valoare talentul de dansatori.

Ioana Iuhas2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor