1 Martie sărbătorit la Aleşd

1 Martie sărbătorit la Aleşd
ALESD – În zilele noastre, mărţişorul este un simbol al primăverii ce va să vină, iar realizarea lui a devenit o adevarată operă de artă. Aşa s-a întâmplat şi la Grădiniţa cu program prelungit Holcim din Aleşd, unde copiii s-au pregătit pentru aceste două zile cu mult entuziasm şi veselie.

Sub atenta coordonare şi organizare a doamnei directoare Vesa Florica, şi în acest an copiii care învaţă la grădiniţa cu program prelungit din Aleşd au desfăşurat diverse activităţi prilejuite de 1 şi 8 Martie.

„La grădinţa noastră se păstreză cu sfinţenie tradiţiile de Mărţişor, astfel că pentru zilele de 1 şi 8 Martie copiii au muncit cu multă răbdare şi dăruire pentru a oferi celor dragi surprize plăcute”, ne-a mărturisit doamna directoare.

Copiii din grupa mare, coordonaţi de Delia Aurelia Pipa şi Cosmina Maliţa, au confecţionat mărţişoare pe care le-au vândut părinţilor şi tuturor celor care au călcat pragul grădiniţei, ca şi în anul trecut, când din banii adunaţi li s-au cumpărat dulciuri copiilor. În acest an, cu banii strânşi din vânzarea mărţişoarelor şi cu ajutorul comitetului de părinţi, copiilor li se va organiza o excursie care să-i răsplătească pentru efortul depus.

Şi copiii din grupa mare combinată, condusă de Valeria Păşcui şi Maria Simai, s-au pregătit cu mărţişoare făcute cu mânuţele lor cu multă măiestrie pentru cei dragi. Mărţişoarele au fost realizate din scoici şi sfoară verde, simbolizând prima floare a primăverii – ghiocelul, care este însoţit bineînţeles de tradiţionalul şnur roşu-alb.

Valentin Buda0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !