10 decembrie – Ziua ANOFM

10 decembrie – Ziua ANOFM
Agentia Nationalã pentru Ocuparea Fortei de Muncã (ANOFM) isi sarbatoreste vineri ziua. La masa rotundã organizatã de AJOFM Bihor cu aceastã ocazie au fost prezente oficilitãti locale, sefi de institutii locale, agenti economici si reprezentanti ai presei.

„Anul 2005 a adus modificãri esentiale atât în domeniul legilativ cât si în ceea ce priveste pregãtirea pentru integrarea europeanã”, a precizat Daciana Nica, directorul executiv adjunct al AJOFM Bihor, în cuvântul sãu de deschidere.

Sãrbãtoarea de ieri are dublã semnificatie pentru ANOFM, marcând douã evenimente importante din istoria agentiei. Primul eveniment se referã la înfiintarea, în urmã cu peste opt decenii, a primelor oficii de muncã si plasare. În 1922, dupã reorganizarea Ministerului Muncii si Ocrotirilor Sociale s-au înfiintat „Oficiile de plasare”.

Pe de altã parte, la 10 decembrie 2005 se împlinesc 7 ani de la prima sedintã a Consiliului de Administratie al ANOFM într-o componentã nouã, conformã cu prevederile legale.

Dan Birta0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !