10 Pachete promotionale de servicii medicale, cu reduceri și gratuități

10 Pachete promotionale de servicii medicale, cu reduceri și gratuități
Spitalul Clinic Pelican Oradea desfășoară în continuare, până la data de 31.07.2019 campania promotionala, în cadrul căreia oferim 10 pachete de servicii medicale cu reduceri de până la 70 % la servicii medicale din patru specialități diferite: Cardiologie, Endocrinologie, Medicină internă și Obstetrică-Ginecologie.

Pachetele promoționale oferite sunt:

1. Cardiologie – Acest pachet promoțional este destinat depistării cardiopatiei ischemice și conține o consultație la Cardiologie, examen EKG și analize de laborator specifice. (pentru care pacientul achită 170 lei).

2. Cardiologie – Acest pachet promoțional este destinat depistării hipertensiunii arteriale (HTA) și oferă solicitanților consultație la Cardiologie, examen EKG, ecocardiografie și analize de laborator specifice. (pentru care pacientul are de achitat 210 lei).

3. Endocrinologie – Pachetul promoțional este destinat evaluării obezității, astfel că solicitanții beneficiază de consultație la Endocrinologie, investigații de ecografie tiroidiană și abdominală și analize de laborator specifice. (pentru care pacientul are de achitat 350 lei).

4. Endocrinologie – Pachetul promoțional este destinat depistării tiroidei autoimune, astfel încât pacienții beneficiază de consultație la Endocrinologie, ecografie tiroidiană și analize de laborator specifice. (pacientul are de achitat 300 lei).

5. Endocrinologie – Acest pachet promoțional este destinat depistării gușei multinodulare, pacienții beneficiind de consultație la Endocrinologie, ecografie tiroidiană și analize de laborator specifice. (pacientul are de achitat 300 lei).

6. Medicină Internă – Pachetul promoțional conține o consultație la Medicină Internă, examen EKG și analize de laborator specifice (pentru care pacientul are de achitat 190 lei).

7. Medicină Internă – Pachetul promoțional conține o consultație la Medicină Internă, o investigație de ecografie generală, examen EKG și analize de laborator specifice.(pentru care pacientul are de achitat 250 lei).

8. Obstetrică-Ginecologie: oferim consultații și investigații de specialitate GRATUITE pentru:

– depistarea precoce a leziunilor displazice ale colului uterin

– depistarea precoce a leziunilor precanceroase ale sânului

– depistarea infecțiilor ginecologice.

9. Obstetrică-Ginecologie: oferim screening GRATUIT, prin Programul Național al Ministerului Sănătății, pentru doamnele și domnișoarele care:

– au vârsta cuprinsă între 25 ani împliniți și 65 ani neîmpliniți

– nu au beneficiat gratuit de testarea Babeș Papanicolau în ultimii 5 ani.

10. Obstetrică-Ginecologie: screening GRATUIT pentru depistarea prococe a leziunilor precanceroase ale sânului:

– consultații de specialitate

– investigații de specialitate (mamografie, ecografie etc), GRATUITE, în funcție de recomandarea făcută de medici fiecărei persoane în parte.

Persoanele care pot beneficia de aceste pachete trebuie să se prezinte cu bilet de trimitere de la medicul de familie către specialitatea la care solicită serviciile medicale și să se programeze la Call Center 0259/444444.

Advertorial! Hb: 2475230Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !