„10 pentru viitor!”, eveniment în sprijinul educației

„10 pentru viitor!”, eveniment în sprijinul educației
Rotary Club Băile Felix, în parteneriat cu Rotaract Club Oradea organizează evenimentul „10 pentru viitor!”.

Evenimentul se va desfășura sâmbătă, 16 iunie, la Hotel Nicoleta din Băile Felix. Invitat special este Ştefan Popa – Popa`s, unul dintre cei mai apreciați artiști, deținător al titlului de „cel mai rapid caricaturist din lume”, 131 de caricaturi în decurs de o oră, record cu care a intrat în cartea recordurilor Guiness World Record.

Prin organizarea acestui eveniment, cele două cluburi își propun să strângă fonduri pentru proiecte educaționale: dotarea Bibliotecii din cadrul Școlii Sânmartin cu mobilier, calculatoare de ultima generație și nu în ultimul rând volume de cărți, tabără de vară pentru elevii cu rezultate bune la învățătură ce provin din medii defavorizate, elevi ai Școlii din Sânmartin și organizarea unui „atelier de croitorie”, în cadrul căruia tinerii care doresc să pună bazele unei meserii să învețe de la un profesionist în domeniu.

„Scopul nostru este strângerea de fonduri pentru demararea a 10 proiecte menite să sprijine educația și să aibă impact pozitiv asupra tinerei generații. Primul proiect din cele zece va avea în vedere dotarea Bibliotecii din cadrul Școlii Sânmartin cu mobilier, calculatoare de ultima generație și nu în ultimul rând volume de cărți. Rafturile existente sunt insuficiente, fiind necesare încă 6 rafturi modulare în vederea înlocuirii unor dulapuri existente, neadecvate pentru bibliotecă. Calculatoarele existente au 14 ani, fiind depășite din punct de vedere tehnic, unele fiind chiar nefuncționale. În acest sens se impune achiziționarea a 6 noi calculatoare. Birourile pentru calculatoare sunt bănci mutate din clase, nefiind adecvate scopului. Se vor proiecta 6 birouri în vederea eficientizării spațiului pentru cele 6 calculatoare noi. Se vor achiziționa volume, cărți și manuale conform unui necesar întocmit de directorul școlii și bibliotecar. Bugetul acestui proiect este de 5000 €”, transmit organizatorii.

 

Participarea la eveniment se poate face în baza unei invitații primite de la un membru Rotary sau solicitând prezența dumneavoastră la 0728308540 – persoană de contact: Căprar Ciprian. Costul unei invitații este de 200 de lei, ținută adecvată unui cocktail party în grădină, confirmările fiind acceptate până în data de 14 iunie, la aceleași date de contact.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !