10 reduceri și gratuități la mai multe servicii medicale până în 30 iunie 2019

10 reduceri și gratuități la mai multe servicii medicale până în 30 iunie 2019
Spitalul Clinic Pelican Oradea desfășoară în perioada 20 mai – 31 iunie 2019 o campanie în cadrul căreia oferim 10 pachete promoționale cu reduceri de până la 70 % la servicii medicale din patru specialități diferite: cardiologie, endocrinologie, medicină internă, obstetrică-ginecologie.

Pachetele promoționale oferite sunt:

1. Cardiologie – Pachetul promoțional 1 este destinat depistării cardiopatiei ischemice și conține o consultație la Cardiologie, examen EKG și analize de laborator specifice. (pentru care pacientul achită 170 lei).

2. Cardiologie – Pachetul promoțional 2 este destinat depistării hipertensiunii arteriale (HTA) și oferă solicitanților consultație la Cardiologie, examen EKG, ecocardiografie și analize de laborator specifice. (pentru care pacientul are de achitat 210 lei).

3. Endocrinologie – Pachetul promoțional 1 este destinat evaluării obezității, astfel că solicitanții beneficiază de consultație la Endocrinologie, investigații de ecografie tiroidiană și abdominală și analize de laborator specifice. (pentru care pacientul are de achitat 350 lei).

4. Endocrinologie – Pachetul promoțional 2 este destinat depistării tiroidei autoimune, astfel încât pacientii beneficiază de consultație la Endocrinologie, ecografie tiroidiană și analize de laborator specifice. (pacientul are de achitat 300 lei).

5. Endocrinologie – Pachetul promoțional 3 este destinat depistării gușei multinodulare, pacienții beneficiind de consultație la Endocrinologie, ecografie tiroidiană și analize de laborator specifice. (pacientul are de achitat 300 lei).

6. Medicină Internă – Pachetul promoțional 1 oferă solicitanților consultație la Medicină Internă, examen EKG și analize de laborator specifice (pentru care pacientul are de achitat 190 lei).

7. Medicină Internă – Pachetul promoțional 2 oferă pacientilor o consultație la Medicină Internă, o investigație de ecografie generală, examen EKG și analize de laborator specifice.(pentru care pacientul are de achitat 250 lei).

8. Obstetrică-Ginecologie: oferim consultații și investigații de specialitate GRATUITE pentru:

– depistarea precoce a leziunilor displazice ale colului uterin

– depistarea precoce a leziunilor precanceroase ale sânului

– depistarea infecțiilor ginecologice.

9. Obstetrică-Ginecologie: screening GRATUIT, prin Programul Național al Ministerului Sănătății, pentru doamnele și domnișoarele care:

– au vârsta cuprinsă între 25 ani împliniți și 65 ani neîmpliniți

– nu au beneficiat gratuit de testarea Babeș Papanicolau în ultimii 5 ani.

10. Obstetrică-Ginecologie: screening GRATUIT pentru depistarea prococe a leziunilor precanceroase ale sânului:

– consultații de specialitate

– investigații de specialitate (mamografie, ecografie etc), GRATUITE, în funcție de recomandarea făcută de medici fiecărei persoane în parte.

Rugăm persoanele care doresc să beneficieze de servicii medicale cu reduceri în cadrul acestor pachete promoționale la specialitățile sus-amintite să se prezinte cu bilet de trimitere de la medicul de familie către specialitatea la care solicită serviciile medicale și să se programeze la Call Center 0259/444444.

Advertorial! Hb: 2311790Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !