100% Made by IGRI Oradea

1Comentariu
100% Made by IGRI Oradea
ORADEA – Prima serie de asolvenţ licenţiaţi de Oradeai ai specializării Relaţii, Internaţionale şi Studii Europene de la Facultatea de Istoirie, Geografie şi Relaţii Internaţionale din Oradea au primit rezultatele examenului de absolvire într-un cadru festiv. Video 

“Este o ocazie deosebită datorită faptului că ei sunt primii care au susţinut licenţa după acreditarea specializării”, ne-a declarat Ioan Horga decanul IGRI. În examenul de licenţă au fost admişi 174 de absolvenţi RISE, iar dintre aceştia au promovat 170. Rezultatele au fost împărţite unii reuşind să obţină nota maximă, dar pentru 4 absolvenţi examenul a reprezentat o pălă’rie prea mare. În timpul anunţării rezultatelor majoritatea au fost încântaţi de rezultat şi mai ales de faptul că au scăpat de “primzul exerciţiu de disciplină ştiinţifică”.

Specializarea RISE a fost infiintata in anul 2003 si pana in prezent au absolvit aici 3 generatii de studenti, in total 180 de absolventi. Generatiile anterioare au fost licentiate de Scoala Nationala de Studii Administrative si Politice din Bucuresti (SNSPA), intrucat fiind o specializare nou infiintata, cu  autorizatie de  functionare, organizarea examenului de finalizare a studiilor are loc in colaborare cu o facultate care are o specializare acreditata in acelasi domeniu fundamental de studiu. De asemenea este de reţinut faptul că pe lângă SNSPA IGRI Oradea este cea de-a doua facultate care îşi acreditează această specializare.

Valentin Teuca1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor