12 supraponderali la FC Bihor

12 supraponderali la FC Bihor
Antrenorul echipei FC Bihor, Ion Marin, a avut surpriza neplacuta sa constate ca 12 jucatori din cei 24 deplasati în cantonamentul de la Baile Felix au o greutate mai mare decât cea optima.

„Noi le cerem sa faca pressing, dar cum sa poata, daca au kilograme în plus? Am luat decizia ca meniul lor sa fie diferentiat fata de al celorlalti si vor mânca doar salate”, a precizat „Sapaliga”. Surplusul de grasimi la fotbalistii oradeni este cuprins între unul si cinci kilograme, „lideri” fiind Bumb si Miculescu. În afara luptei împotriva kilogramelor în plus, Marin si-a mai propus sa îmbunatateasca pregatirea fizica si sa aiba cât mai multe dialoguri cu jucatorii, pentru a afla cauzele pentru care echipa este în criza.


Un alt motiv de îngrijorare pentru antrenor este usurinta cu care jucatorii se accidenteaza. La ultimele antrenamente Gado, Stan si Mihut au suferit contracturi musculare. Într-o alta ordine de idei, opt dintre jucatori (Lazareanu, Cisteian, Patrascu, Gongolea, Achim, Lupo, Lukacs si Sabou) au fost trimisi ieri la „satelitul” FC Bihor II, pentru a evolua în restanta din Divizia D, cu Crisana Tinca.

Teodor Biris