13 medalii la CN de poliatlon

De Gavril Nutiu
1Comentariu
13 medalii la CN de poliatlon

Crişul s-a situat pe locul 2 în clasamentul pe echipe la numărul medaliilor de aur.

Disputat la Bacău, CN de poliatlon (probe multiple de înot) pentru copii a relevat evoluţiile foarte bune ale înotătorilor de la CS Crişul (antrenori Georgeta Schier, Cristina Madău, Remus Oros), care şi-au trecut în cont nu mai puţin de 13 medalii, dintre care şapte de aur, două de argint şi patru de bronz.

Performerul delegaţiei orădene a fost, conform obiceiului, Ştefan Duca, acesta cucerind patru medalii de aur, în probele de 200 m liber, 200 m mixt, 50 m fluture şi 50 m spate, una de argint, la 50 m liber, respectiv una de bronz, la 50 m bras. Duca a obţinut de altfel titlul de campion naţional la poliatlon la categoria de vârstă 11 ani.

La rândul său, Takács Dominik a câştigat medalia de aur la 50 m fluture şi cea de bronz la 50 m liber. El a devenit vicecampion naţional la poliatlon la categoria 10 ani băieţi. Bako Anastasia a intrat în posesia medaliei de aur la 50 m liber, respectiv a celei de bronz la 50 m fluture, iar Iris Samuilă a câştigat medalia de bronz la 50 m spate.

Cei patru înotători orădeni au mai obţinut numeroase clasări în apropierea podiumului, pe locurile 4, 5 sau 6, care au cântărit şi ele în clasamentul pe puncte. CS Crişul a avut şi alţi reprezentanţi la CN de poliatlon, care nu au intrat în lupta pentru podium, dar au un potenţial de progres în perspectivă. Aceştia au fost Veronica Negru, Daniel Coroianu, Luca Cionca, Kiss Kamilla, Lörincz Jászmin, Mihai Zach, Major Erik, Mara Sălăjan.

Timpi îmbunătăţiţi

Toţi înotătorii orădeni şi-au îmbunătăţit timpii faţă de concursurile anterioare. CS Crişul s-a situat pe locul secund în ierahia pe cluburi, la numărul de medalii de aur, după Aquateam Bucureşti.

„Secţia de înot a clubului nostru a devenit una de elită, cu rezultate tot mai bune de la un concurs la altul. Este o dovadă că se munceşte cu seriozitate. Ne bucură nu numai clasările pe podium, ci şi rezultatele în sine.

Timpii realizaţi de micii noştri înotători sunt printre cei mai buni pe plan naţional. Clubul nostru deţine de altfel patru recorduri naţionale”, a declarat directorul CS Crişul, Ionel Bungău.

„Bilanţul realizat ar fi fost şi mai bun dacă nu ar fi existat unele probleme organizatorice, cum au fost de exemplu multe starturi greşite, în care sportivii noştri au fost dezavantajaţi”, a afirmat antrenorul Remus Oros.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor