150 de dosare aprobate la Casa Verde

Reactualizat la:
150 de dosare aprobate la Casa Verde
Acestea sunt primele dosare aprobate din cele depuse în sesiunea din acest an.

Primele dosare depuse spre aprobare în acest an în cadrul programului Casa Verde au fost aprobate. „ APM Bihor anunţă solicitanţii bihoreni (persoane fizice) care au depus dosare de finanţare nerambursabilă pentru instalarea sistemelor de încălzire care utilizează energie regenerabilă, inclusiv înlocuirea sau completarea sistemelor clasice de încălzire, în cadrul programului denumit popular Programul Casa Verde 2011 că au fost aprobate primele 150 dosare de către Administraţia Fondului pentru Mediu Bucureşti (AFM)”, a precizat Ovidiu Dăescu, directorul APM Bihor.

Dosare

Analiza şi evaluarea dosarelor de finanţare se derulează în ordine alfabetică pe judete şi ordine cronologică pentru înregistrările din acelaşi judeţ. Astfel, până în prezent s-au analizat dosarele depuse în data de 1 iunie 2011. „Listele cu persoanele acceptate sau respinse afişate în data de 22 noiembrie se găsesc pe site-ul Administraţiei Fondului pentru Mediu www.afm.ro”, a punctat directorul APM Bihor.

Conform statisticilor APM bihorenii au depus în cadrul sesiunii din acest an 1.130 de dosare de finanţare. Dintre acestea 150 au fost probate până în prezent, 48 de dosare au fost respinse şi două au fost retrase. Solicitanţii care se regăsesc pe lista dosarelor respinse pot depune în termen de 10 zile de la afişarea pe site www.afm.ro contestaţii (însoţite de actele justificative), la sediul APM Bihor respectând cele prevăzute în ghidul de finanţare.

Solicitanţii bihoreni a căror cereri de finanţare au fost aprobate se vor prezenta la sediul APM Bihor – Oradea, B-dul Dacia nr. 25/A, cu actul de identitate, în original, pentru semnarea contractelor de finanţare nerambursabilă de luni până joi între orele 8.30-12.00, 13.00 – 16.00 şi vineri între 8.30 -12.00 dupa data de 12 decembrie.

S.Al.

Taguri: ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !