150 de oameni, în căutarea unui job

1Comentariu
150 de oameni, în căutarea unui job
Doar 150 de persoane s-au arătat interesate să îşi găsească un job la bursa locurilor de muncă organizată de Fundaţia Ruhama. Video: Un job pentru cei interesaţi  

Peste 150 de oameni au trecut joi pragul Centrului Cariere din cadrul Fundaţiei Ruhama, în speranţa de a-şi găsi un loc de muncă, la bursa organizată de instituţie, între orele 10:00 şi 14:00. Acţiunea de joi este prima adresată tuturor celor interesaţi de orice vârste, organizată de Fundaţia Ruhama. La bursa locurilor de muncă au participat 12 angajatori orădeni, din domenii diferite, care au pus la dispoziţia celor interesaţi 200 de job-uri. Potrivit directorului Centrului Cariere, Monica Suciu, 150 de oameni s-au arătat doritori să-şi găsească un loc de muncă, dintre care, în urma pre-interviurilor, 70 au fost selectaţi să se prezinte la sediile firmelor pentru interviuri.

Job-uri diverse

Paleta de job-uri a fost diversificată: de la mecanici electricieni, montatoare, librari, muncitori necalificaţi la economist, electronist, asistent manager, director de vânzări.

Acţiunea se află la cea de-a doua ediţie, prima, adresată doar tinerilor, desfăşurându-se anul trecut în septmbrie. La prima ediţie au participat 25 de angajatori care au oferit peste 500 de locuri de muncă, din domenii diverse, pentru toate tipurile de pregătire. Aproximativ 300 de tineri doritori să-şi găsească un job s-au prezentat la bursa organizată în 2008 de Ruhama, dintre care 80 au fost chemaţi la interviuri.

 

Bursele locurilor de muncă sunt orgnaizate în parteneriat cu Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă, Universitatea Oradea, Consiliul Judeţean şi o firmă de plasare a forţei de muncă, GSUB, din Berlin (Germania).

 

Malina Pop1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor