18 Tabu in scolile din Oradea si Gyula

Echipa de proiect
Echipa de proiect
Fundația EYP România anunță derularea proiectului „Să vorbim despre noi” -Let’s talk about us!.

Proiectul se derulează în perioada august 2012 – ianuarie 2014, cu sprijinul Comisiei Europene prin Programul „Tineret în acţiune” – „Youth in action” și prin contribuția unor sponsori locali.

Un ghid educativ

În cadrul proiectului, echipa de lucru alcătuită din tineri elevi de liceu sau studenți, va edita lunar Revista „18 Tabu”, cu distribuție gratuită în instituțiile de învățământ din Oradea – Bihor și Gyula, în locațiile partenere și sampling stradal. Subsecvent, se vor realiza emisiuni radio și TV pe teme de interes pentru tineri și comunitatea locală, practic un dialog al tinerilor cu personalități locale din viața publică, economică, culturală sau sportivă.

„Revista este adresată tinerilor și celor din preajma lor și are un conținut educativ și informativ de actualitate în ceea ce privește problematica tinerilor cu vârsta între 16-20 de ani. Revista conține articole și interviuri pe teme de cultură generală, psihologie, pedagogie, juridic, turism, cariere, fashion, petrecerea timpului liber în mod constructiv”, spune Crina Nicolaescu, reprezentant EYP România.

“18 Tabu” este un ghid educativ al tânărului în lumea de azi, frământată de tentații diverse, de modele controversate și nepotrivite, de lipsa generală a unei perspective în carieră. Revista este utilă și educatorilor și părinților, dat fiind că abordarea problematicilor “tabu” se va face cu sinceritate și urmărind cele mai noi tehnici educative și psihologice. Sperăm să fie de ajutor și celor ce și-au ales “meseria” nobilă de părinte sau educator în mediul formal (școală), nonformal (ONG-uri) sau informal (societatea civilă în general). Revista 18 Tabu este editată de colectivul de redacție al Parlamentului European al Tinerilor (tineri elevi și studenți) și prin implicarea comunității locale de tineri, în colaborare cu diverși consultanți în domenii precum educație, psihologie, pedagogie, juridic (www.18tabu.ro, facebook 18 Tabu).

 

Taguri: ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !