2% pentru cercetaşi

1Comentariu
Cea mai mare organizatie de tineret din România, Organizatia Nationala „Cercetasii României” (ONCR), lanseaza, prin Centrul Local Oradea, cea mai mare campanie de strângere de fonduri de pâna acum: “Provocarea 2% pentru cercetasi!”.

ONCR, având peste 2.500 de membri în peste mai mult de 100 de centre locale, îsi planifica proiectele având ca scop adaptarea la specificul local si punerea în centru a intereselor si aptitudinilor membrilor sai.

Prin proiectele sale, se integreaza în comunitatea locala, încearca sa-i ajute pe membrii sai sa devina cetateni responsabili ai comunitatii în care traiesc si încearca sa contribuie la construirea unei lumi mai bune. Organizatia este, de asemenea, integrata în cercetasia mondiala prin apartenenta ei ca membra cu drepturi depline a Organizatiei Mondiale a Miscarii Scout .

Provocare pentru tineri


Adrian Suhanea, seful Centrului Local Oradea, a subliniat importanta acestei campanii: „Pentru cercetasi, 2% din impozitul dumneavoastra înseamna posibilitatea de a continua o traditie mondiala veche de aproape 100 de ani si care ofera tinerilor o alternativa în a-si utiliza într-un mod constructiv timpul”.

Strângerea de fonduri este importanta cu atât mai mult cu cât Centrul Local Oradea îsi propune ca anii 2006 si 2007 sa reprezinte ocazia de a creste ca numar de membri si de a-si mari si diversifica proiectele pentru comunitatea oradeana pe lânga cele cu specific cercetasesc.

+ „Ne propunem sa le oferim cât mai multor tineri oradeni sansa de a experimenta lucruri inedite, indiferent de vârsta si de contextul lor social”, a afirmat Adrian Suhanea. Alina Sime, coordonatoarea proiectului, a declarat ca aventura cercetaseasca reprezinta o provocare pentru tineri, însa ca aceasta nu e usor de realizat, din cauza lipsei de fonduri.
+

Astfel, cercetasii au speranta ca vor fi sprijiniti de catre comunitatea locala, prin directionarea celor 2% din impozit. Mai multe detalii pot fi aflate de pe www.doilasuta.ro. Numele organizatiei este: Organizatia Nationala Cercetasii României – Centrul Local Oradea, cod fiscal: 8631163, cont: RO 35 BTRL 00501205744346XX.

Denise Strete1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor