20.000 lei donaţi la Balul pălăriilor

De Veronica Bursaşiu
Pălăriile au fost vedetele evenimentului
Pălăriile au fost vedetele evenimentului
Este pentru prima dată când balul organizat de Clubul Lions are o temă. Şi se pare că ideea a fost de un real succes, balul primind calificativul: „Jos pălălăria!”

Pălăriile au fost vedetele acestei ediţii a balului organizat de Clubul Lions 22 Oradea. Evenimentul a avut loc într-un cadru în ton cu tema: la Palazzo, şi a avut un scop caritabil. Ca de fiecare dată, balul Caritabil al Cluburilor Lions a fost un eveniment deosebit, dedicat comunității și ajutorării semenilor noștri, cu invitați speciali și artiști care au adus buna dispoziţie printre cei 200 de invitaţi. Deşi pălăria e un accesoriu rafinat, pe care trebuie să ştii să-l porţi, tema balului nu i-a speriat pe invitaţi, ba mai mult le-a stimulat imaginaţia. Astfel că la parada pălăriilor au putut fi admirate cele mai diverse modele, purtate cu eleganţă atât de doamne, cât şi de domni, într-o manieră chic şi elegant.

lions9

„A fost un bun prilej de a premia cea mai de efect pălărie. A fost premiată cea mai interesantă, cea mai creativă pălărie, dar a contant mult şi atitudinea purtătorului”, spune Bianca Puşcaş preşedintele Lions 22 Oradea. Cu acest prilej au fost licitate, tot în premieră în cadrul balului, cazuri, nu doar obiecte. A fost prezentat un caz, care avea nevoie de suport financiar şi cine a dorit a licitat. S-au licitat, de-asemenea tablouri, vinuri de colecţie, rochii create de designeri. Cel mai scump obiect licitat a fost un tablou de Herdălău, adjudecat pentru aproximativ 300 de euro.

Pentru ca atmosfera să fie cât mai antrenantă a fost organizată o tombolă cu două premii mari, oferite de cei doi preşedinţi. Premiul preşedintei la tombola a constat într-o brăţară de aur cu cristale, iar premiul presedintelui într-un televizor Philips. În plus au fost oferite alte 50 de cadouri pentru participanţi. Cel mai mare câştig pentru participanţi e însă faptul că au avut prilejul să cunoacă oameni importanți din Oradea, oameni de calitate, profesioniști care susțin activ orașul și persoanele aflate în dificultate.

lions15

Alături de actualii membrii ai clubului Lions au fost şi veteranii Cluburilor Lions, aceia care în 1994 au pus cărămida de temelie a clubului. Banii strânşi la bal vor fi împărţiţi între două cauze caritabile: 10.000 lei vor merge spre organizarea tradiţionalei tabere pentru copiii cu diabet, iar 10.000 lei pentru montarea de camere implantabile destinate copiilor cu probleme oncologice. Printre paticipanţi am remarcat prezenţa doamnei şi domnului Dacin, a familiei Mintaş, a fam Pavel, patronii Ara Shoes, unii din sponsorii permanenţi ai balului alături de firma Essers, a arhitectul Cristian Puşcaş, a avocatelor Florina Lucian şi Crişan, dar şi a unor membri Rotary, invitaţi la balul Lions.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !