20 de ani de activitate la King Do Lions Oradea

De Teodor Biriş
Fotografia de grup a laureaţilor King Do Lions
Fotografia de grup a laureaţilor King Do Lions
Karina Mihuţa şi David Sferle au fost desemnaţi sportivii anului 2018.

Casa de Cultură a Sindicatelor a găzduit „Gala de premiere” a clubului orădean King Do-Lions. Evenimentul a avut o dubla semnificaţie, pe lângă evidenţierea celor mai buni sportivi ai clubului, King Do Lions sărbătorind şi 20 ani de existenţă. Printre invitaţi s-au numărat Mircea Muntean, preşedintele federaţiei, dar şi oameni politici, conducători de instituţii sau prieteni ai clubului.

Preşedintele executiv Andreea Ganea a precizat că în 2018 echipa King Do-Lions a obţinut 8 locuri I, 5 locuri II ţi 8 locuri III la campionatele cu caracter national, respectiv 19 locuri I, 16 locuri II şi 18 locuri III.

Andreea Ganea şi Romeo Tulkos, preşedintele fondator al clubului şi antrenor, i-au desemnat pe cei mai buni sportivi ai clubului, pe care i-au premiat cu cupe si diplome.

La categoria copii, Patrick Irimiş şi Răzvan Cotuţ au ocupat locul III, Carina Popa locul II , iar sportiva anului 2018 a fost declarata tripla campioana naţională Karina Mihuţa. În 2018, Karina a obtinut la Open-ul Serbiei locul II la tull şi III la luptă, la Spirit Open (Ungaria) două locuri III la tul şi luptă, la Open-ul României locul II la luptă şi III la tull, la Open-ul Ungariei locul I la lupta şi II la tull, iar la Campionatul Naţional locul I la tull, la luptă şi la tehnici speciale, fiind declarată „cea mai bună sportivă a competiţiei”

Printre rezultatele din ultimii ani, Romeo Tulkos i-a premiat în mod special pe Iosziv Nicole – pentru locul III obtinut la luptă în anul 2015 cu ocazia Campionatului European de la Riccione (Italia), Andreea Ganea – pentru locul III la tehnici speciale, obtinut la Campionatul European din 2016 de la Salonic (Grecia) şi David Sferle – pentru locul II la tehnici speciale obţinut la Campionatul European din acest an la Tallin (Estonia).

Au mai fost premiaţi, arbitra Camelia Ionescu, instructorul Szabo Sergiu, cel care in 2019 va conduce secţia de Kempo a clubului,

În ierarhia juniorilor şi seniorilor, pe locul III s-a clasat Nicolae Pascu, pe locul II Denisa Cotuţ (sportiva anului 2016 şi 2017), iar sportivul anului a fost declarat David Sferle.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !