20 de deţinuţi şi 30 de angajaţi la curăţenie

20 de deţinuţi şi 30 de angajaţi la curăţenie
Deţinuţi şi angajaţi de la Penitenciarul Oradea au fost la curățenie, în cadrul mișcării mobilizatoare „Let s do it, România”.


Sâmbătă, 15 septembrie 2018, începând cu orele 9:00 în cadrul proiectului “Let’s Do It, Romania!”, un număr de 20 de persoane private de libertate repartizate în regim deschis, la care s-au alăturat38 de angajaţi ai Penitenciarului Oradea, au participat, în calitate de voluntari la activităţi de ecologizare şi igienizare pe raza Oradiei.

2_pen1_12k

Ca şi în anii anteriori, Penitenciarul Oradea a susţinut şi acum colectarea deşeurilor din arealele naturale, dovedindu-se un partener constant al Campaniei „Curăţenie de Toamnă”, din cadrul proiectului “Let’s Do It, Romania!”.

Acţiunea s-a desfășurat în cadrul parteneriatului încheiat atât la nivel local, cât şi naţional, între Penitenciarul Oradea- Administraţia Naţională a Penitenciarelor şi Asociaţia „Viitorul în zori”, în cadrul campaniei de curăţenie naţionale „Let`s do it, Romania”, în care sunt implicate majoritatea unităţilor penitenciare din ţară.

2_pen_12k

Prin participarea voluntară a persoanelor private de libertate la această acţiune se urmăreşte implicarea efectivă a penitenciarului în viaţa comunităţii, astfel încât să devină o parte activă a acesteia, pentru a facilita demersurile de reintegrare socială a persoanelor private de libertate, respectiv adoptarea unor modele prosociale de comportament de către acestea.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !