20% dintre directorii de scoli, schimbati

De Crina Dobocan
11Comentarii
Daniel Negrean a vorbit despre schimbarea directorilor
Daniel Negrean a vorbit despre schimbarea directorilor
Activitatea managerială a celor aproape 280 de directori de şcoli gimnaziale, grădiniţe, licee, şcoli postliceale, cluburi sportive şi palate ale copiilor din Oradea şi din judeţ a fost evaluată de Inspectoratul Şcolar Judeţean Bihor.

În urma evaluării, în jur de 20% dintre directori au fost schimbaţi din funcţii.

Schimbări

Astfel, la Colegiul Economic „Partenie Cosma” a fost numit profesorul Virgil Blage, la Colegiul Naţional „Emanuil Gojdu” noul director adjunct este profesoara Liliana Baco, la Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu” în locul fostului director Mihai Vesa a fost instalat profesorul de matematică Mircea Pop, la Şcoala cu clasele I-VIII „Nicolae Bălcescu” din Oradea în locul profesorului Ioan Mocan a fost numit Gheorghe Troie, în timp ce Ioan Mocan a fost desemnat să conducă Şcoala cu clasele I-VIII „Octavian Goga” din Oradea, unde este şi cadru didactic titular. Şi Liceul Teologic Ortodox „Roman Ciorogariu” are director nou, în persoana părintelui Radu Rus. Schimbări s-au făcut şi la conducerea Colegiului Tehnic „Constantin Brâncuşi”, unde a fost numită profesoara Daniela Vâlceanu, fostul director adjunct al Colegiului Tehnic „Dimitrie Leonida”, instituţie care a devenit structură a Liceului Ortodox. În locul profesoarei Teodora Codău, la Şcoala „Dimitrie Cantemir” a fost numită Viorica Popa.

„Au fost schimbaţi în jur de 18-20% dintre directori şi directorii adjuncţi de la unităţile de învăţământ din Oradea şi judeţ. Unii şi-au dat demisia, alţii s-au pensionat, iar în câteva dintre cazuri am dorit o revigorare a procesului educativ şi o îmbunătăţire a managementului”, a declarat inspectorul şcolar general Daniel Negrean.

 11Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor