200 de parcari noi in Rogerius

200 de parcari noi in Rogerius
Primăria a finalizat amenajarea a încă 200 de parcări în municipiu.

S-au amenajat spaţiile de parcare de pe str. Sovata, din curtea interioară a blocurilor Q1 –Q2. „Lucrările au început în luna martie şi au ca rezultat amenajarea a aproximativ 85 de locuri de parcare de domiciliu. Zona a fost delimitată cu borduri, după care s-a turnat stratul de asfalt. Urmează ca în perioada următoare să fie marcate şi numerotate locurile de parcare. Valoarea estimată a lucrărilor este de aproximativ 229.000 lei”, se arată într-un comunicat al Primăriei.

Au fost finalizate şi lucrările pentru siguranţa circulaţiei desfăşurate în zona rampei Podului Sovata – mal drept Crişul Repede. În total, aici s-au amenajat circa 70 de parcări tip fagure (la fel cum au fost executate şi pe drumul uzinal înspre liniile de tramvai în dreptul Fabricii de Zahăr şi CAS) atât pe căile de acces dintre blocuri, cât şi lângă magazinul Nova Euro. Parcările înierbate sunt mai scumpe, valoarea estimată a lucrărilor este de 231.000 lei. Peste Criş, s-au terminat lucrările pentru siguranţa circulaţiei din zona Splaiul Crişanei – Oneştilor, în cadrul cărora s-au reamenajat aproximativ 55 locuri de parcare. Dintre acestea, 22 sunt parcări noi. Valoarea estimată a lucrărilor este de 196. 000 lei. Toate aceste sume au fost încasate de firma Selina SA.

Horea Vuscan vede parcari prea scumpe

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !