În Topul Firmelor intră afacerile corecte

În Topul Firmelor intră afacerile corecte
HUNEDOARA – Dintre cele 326 de firme hunedorene care au intrat în acest an în Topul Firmelor organizat de către Camera de Comerţ şi Industrie a judeţului, 98 sunt din localităţile Hunedoara, Orăştie, Simeria şi Călan.

Ele au fost premiate ieri în cadrul unei festivităţi organizate la Hunedoara. Deşi cele mai multe firme ocupante a primelor cinci locuri la diverse categorii în Topul firmelor sunt din Deva, în Hunedoara se află singura firmă din judeţ pe care CCI Hunedoara a premiat-o consecutive timp de 10 ani. Simion Boia, administratorul ei, spune că prezenţa în Top este o cinste, dar nu un avantaj. ,,În urmă cu cinci ani firmelor premiate la nivel naţional li s-a restituit 5% din TVA şi din impozitul pe profit, dar a fost singura dată când am avut un avantaj material.”
Crinela Gafton, reprezentanta CCI, spune că în Top ajung firmele care îşi desfăşoară activitatea corect, pentru că numeroasele criterii de evaluare pentru stabilirea topului impun acest lucru.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase