Încă trei ANL-uri

Încă trei ANL-uri
ORADEA - Un proiect guvernamental ce urmează a fi demarat de municipalitate, este legat de construirea de locuinţe de tip ANL, pe Calea Aradului. Clădirea va avea patru etaje şi mansardă şi se va întinde pe o suprafaţă totală de 17.170 mp.

Viitorii proprietari vor putea opta pentru 132 de apartamente, 90 dintre acestea cu două camere, şi restul de 32, garsoniere.

Alte două proiecte

Lucrările vor începe cel mai probabil din primăvara anului 2009, iar termenul de predare al ANL-urilor va fi de doi ani. Valoarea totală a construirii lor se ridică la 2,6 milioane de lei. Alte două terenuri pentru construcţii de ANL-uri au fost deja identificate pe străzile Dragoş Vodă şi Henrik Ibsen, în spatele caselor, pe o suprafaţă de 8000 mp.

De curând, au fost publicate pe site-ul Primăriei Oradea listele cu proprietarii blocurilor ANL de pe Bulevardul Decebal. Informaţiile referitoare la puctajele obţinute, se pot primi zilnic la Administraţia Patrimoniului Imobiliar. „Din cele 78 de apartamente, 62 sunt pentru cei de pe listă, cu vârstă sub 35 de ani, iar 16 vor fi obţinute de chiriaşii din imobilele retrocedate”, a declarat viceprimarul Biro Rozalia.

Aceasta explică şi modalitatea de obţinere a locuinţelor ANL, în cazul punctajelor identice: „Se va ţine cont de familiile cu persoane cu handicap, de numărul de copii şi de vechimea cererii”.

Contestaţiile se pot face timp de 15 zile de la afişarea listelor, iar rezolvarea lor, în termen de o lună.
Carmen Brehoi0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !