Încep înscierile la Universitate Oradea

Încep înscierile la Universitate Oradea
ORADEA - Conducerea Universităţii Oradea anunţă deschiderea oficială a perioadei de înscriere pentru urmarea cursurilor învăţământului superior. „De luni începem înscrierile pentru sesiunea de admitere din vara aceasta pentru învăţământul de licenţă, după ce am făcut publice toate detaliile legate de admiterea 2008”, anunţă Cornel Antal, rectorul instituţiei orădene.

Reprezentanţii Universitate Oradea au atras atenţia că absolvenţii de liceu de etnie rromă care doresc să beneficieze de locurile rezervate trebuie să adauge la dosar şi un formular tip care se regăseşte la secretariatul rectoratului. Toate informaţiile despre admiterea din sesiunea iulie se regăsesc pe site-ul Universitate Oradea, www.uoradea.ro, şi în broşura editată de instituţie, care se distribuie gratuit la Universitate.

Plăţi prin bancă

O noutate absolută pentru admiterea din acest an o reprezintă posibilitatea de a achita taxele pentru examenul de admitere şi prima trană din taxa de şcolarizare, pentru cei admişi în regim cu taxă, prin intermediul băncilor. „Ca o noutate am semnat un parteneriat cu Banca Transilvania pentru încasarea taxelor pentru admitere la orice ghişeu din ţară”, susţine Cornel Antal.

Pe viitor, conducerea Universitate Oradeaanunţă că se vrea încheierea de parteneriate şi cu alte instituţii bancare pentru a facilita lata taxelor şi pentru a evita eventualele cozi la servicul de încasare a taxelor din cadrul instituţiei.

Taguri: ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !