Încep înscrierile la Universitatea Bucureşti

Reactualizat la:
Încep înscrierile la Universitatea Bucureşti
Absolvenţii de liceu care vor să urmeze cursurile unei facultăţi din Universitatea Bucureşti se pot înscrie în perioada 1-6 septembrie, potrivit calendarului aprobat de Senatul universitar.

Absolvenţii de liceu care vor să urmeze cursurile unei facultăţi din Universitatea Bucureşti se pot înscrie în perioada 1-6 septembrie, potrivit calendarului aprobat de Senatul universitar. A doua sesiune a examenului de admitere în facultăţile Universităţii Bucureşti va avea loc în perioada 10-14 septembrie, iar rezultatele vor fi afişate pe 15 septembrie.

Universitatea Bucureşti scoate la concurs, în această sesiune, 443 de locuri de la buget, 1.025 locuri cu taxă, la care se adaugă 277 locuri pentru învăţământul la distanţă şi 480 de locuri la Facultatea de Jurnalism unde, în luna septembrie, se susţine pentru prima dată în acest an examen de admitere.

Pentru studii de licenţă, în anul universitar 2008-2009, Universitatea Bucureşti oferă, în cele două sesiuni de admitere, 4.460 de locuri, dintre acestea 60 de locuri pentru cetăţenii romi şi 29 de locuri pentru cei din Republica Moldova.

Pentru anul 2008-2009, sunt finanţate de stat aproximativ 62.000 de locuri în universităţi, la care se adaugă peste 160.000 de locuri cu taxă şi locurile oferite de universităţile particulare.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase