Încep lucrările la Liceul de Artă

Încep lucrările la Liceul de Artă
DEVA – Lucrările de construcţie la noul sediu al Liceului de Muzică şi Arte Plastice „Sigismund Toduţă” din Deva au început în urmă cu 12 ani. “S-a lucrat un an după care nu s-a mai făcut nimic.

„Avem în cont nouă miliarde de lei necheltuiţi din cauză că lucrările nu mai puteau continua, proiectul fiind depăşit prin valoarea lui. Mai precis, materialele de construcţie au altă valoare, cauză care a necesitat întocmirea altor devize”, a precizat directorul, prof. Gheorghe Mihuţ.

 

Pentru noul proiect nu este depus însă studiul de fezabilitate, ce cuprinde devizul lucrărilor, urmează să fie avizat de Consiliul Local Deva în această lună. Clădirea este formată din cinci corpuri. Trei dintre ele sunt ridicate, însă terenul pentru celelalte două este în litigiu. Proiectul prevede, printre altele, construirea unui bazin de înot, a unui internat, a unei cantine şi a unei săli de concerte. Pentru finalizarea completă a noului sediu al Liceului „Sigismund Toduţă” ar mai fi nevoie de peste 10.000.000 de RON, iar IŞJ Hunedoara crede că lucrarea poate fi terminată în 2008.

Sanda Bocaniciu0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase