Încep plantările de toamnă

Încep plantările de toamnă
ORADEA – Primăria municipiului Oradea demarează campania de plantări din toamnă, începând cu 15 octombrie. Materialul dendrologic oferit gratuit asociaţiilor de proprietari, persoanelor fizice şi agenţilor economici, este produs în pepiniera RAPAS şi constă în arbori, arbuşti ornamentali, gard viu.

Oradea verde

Plantările de toamnă din oraş sunt destinate completării fondului plantat existent în zona cvartalelor de locuit, a aliniamentelor stradale din faţa imobilelor de locuit sau în care agenţii economici îşi desfăşoară activitatea.

„Materialul dendrologic se va folosi exclusiv pentru amenajarea zonelor verzi pentru care a fost solicitat, cantitatea constatată lipsă la data recepţiei fiind imputată solicitantului. Solicitanţii pot cere consultanţă la Compartimentul Protecţia Mediului, Spaţii verzi, cu privire la tehnica de plantare, lucrări de întreţinere, mod de dispunere a plantelor în compoziţia peisageră deja existentă”, spune Carmen Cherteş, purtătorul de cuvânt al Primăriei Oradea.

Pentru a intra în posesia materialului de plantat, solicitanţii trebuie să depună o cerere scrisă la registratura Primăriei municipiului Oradea, în care vor estima cantitatea necesară, urmând ca după finalizarea lucrărilor de plantare să solicite prezenţa personalului de specialitate din cadrul Compartimentului Protecţia Mediului, Spaţii verzi, în vederea recepţiei lucrărilor. Cererile se depun până cel târziu 10 octombrie 2008.
Carmen Brehoi0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase