Începe caravana pentru Miss Bihor 2005

Începe caravana pentru Miss Bihor 2005
Caravana Miss Bihor îsi începe periplul prin judet, în cautarea celei mai frumoase bihorence. Concursul, care va avea loc în 9 decembrie la Teatrul de Copii si Tineret „Arcadia”, se desfasoara sub sloganul „Celebritate – putere – bani”.

La editia de anul trecut s-au prezentat 160 de concurente, dintre care 30 au intrat în finala. Mâine, la ora 10:00, caravana va fi prezenta la Salonta, la Casa de Cultura, iar în 23 noiembrie la Marghita. Nu vor scapa din vizorul organizatorului, Ella Mode, nici potentialele concurente din Alesd, Beius, Stei.

Finalistele de la Miss Bihor vor participa la Miss World Bucuresti si la castingul pentru târgul pret-a-porter de la Dusseldorf, care pregateste manechine si fotomodele. Premiile sunt în valoare de 1.000 euro. Conditiile de participare sunt: înaltime minimum 1,74 m, vârsta 16-23 de ani, aspect fizic placut, fara dizabilitati.

O Miss de succes

Prezentatoarea rubricii Meteo si a emisiunii „Esentze” de pe B1 TV, Ilinca Vandici, este Miss Bihor 2003. De altfel, Miss Bihor este primul concurs de frumusete la care a participat Ilinca. „Miss Bihor a însemnat foarte mult pentru mine. Asa am ajuns în Bucuresti, dupa care succesul a depins de mine si de norocul meu”, ne-a declarat vedeta B1 TV.

Ilinca Vandici a început sa lucreze în televiziune dupa ce a câstigat premiul presei la Miss Models of Univers 2004. Imediat dupa câstigarea titlului de Miss Bihor 2003, Ilinca Vandici a devenit Miss Litoral 2004 si a participat la un casting al lui Mike Davis, regizorul filmului Modigliani, la Paris.

Bursasiu Veronica

Taguri: ,