Începe cursa răţuştelor!

Începe cursa răţuştelor!
În weekend, bihorenii pot câştiga dar şi ajuta persoane cu probleme participând la un concurs cu răţuşte pe Criş.

Până joi, 10 iunie, călătorii din tramvaie pot avea surpriza să fie opriţi de voluntarii organizatori ai concursului caritabil: „DuckRace” (Cursa ratustelor), care se va organiza duminică in Oradea. Dacă răspund corect la trei întrebări, călătorii pot câştiga câte un bilet la concurs.

Cursa răţuştelor este o întrecere între 5000 de răţuşte, care o vor lua la vale pe Crisul Repede, pe un traseu amenajat, pentru o cauză caritabilă. Organizatorii, reprezentanţi ai Asociaţiei Plus şi Filantropia (ajutaţi inclusiv de Episcopia ortodoxă, de greco-catolici şi romano-catolici) vor ajuta din fondurile strânse din bilete (costul unui bilet e de 5 lei) persoane cu probleme depistate de mai multe asociaţii din Bihor.

La apă

Distracţia va începe pe platoul din Piaţa Independenţei duminică la ora 12:00, iar cursa răţuştelor la ora 17:00. Toate răţuştele vor fi lansate simultan în cursa de pe Crişul Repede. Răţuştele care trec primele linia de sosire vor pescui premii atractive pentru „părinţii adoptivi”. Răţuştele adoptate au seria de pe biletul cumpărat de fiecare participant. Biletele se pot cumpăra la standurile special amenajate din Piaţa Independenţei, între 11 – 13 iunie.

La finalul cursei, ratusca ce va trece prima linia de sosire este declarată câştigătoare şi implicit şi posesorul biletului de concurs cu numărul pe care îl are răţuşca respectivă. Pe traseu, răţuştele vor fi supravegheate de salvamontiştii bihoreni pentru a ajunge tefere la linia de sosire.

Câştiguri

Organizatorii, ajutaţi de sponsori inimoşi, au pus la bătaie o sumedenie de premii consistente (trei premii pentru locul I, II, III şi 20 de  premii speciale). Câştigătorul trebuie să se prezinte cu acest bilet la standul special amenajat, la punctul de sosire, în parcarea din Piaţa Independenţei, în momentul anunţării câştigătorului cursei. În cazul în care câştigătorul nu este de faţă, (sau dacă nu se prezintă în maxim 15 minute la stand) acest număr este anulat urmând ca premiul să revină posesorului biletului care are numărul răţuştei următoare sosită. Procedeul se va repeta până la găsirea câştigătorului dintre cei prezenţi şi se va reitera pentru toate premiile puse în joc de către organizatori. La concurs se poate participa cu oricâte bilete.

Câştigătorii vor fi anunţaţi duminică la ora 19:00, în aceeaşi locaţie.
O.Ş.

 

Taguri: , , , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !