Început timid la Festivalul vinului

2Comentarii
ORADEA - Prima seară a Festivalului Vinului nu a fost foarte animată, orădenii nu s-au lăsat convinşi de program şi nu au participat în număr mare la prima seară bahică a serbării. Debutul Festivalului a fost tradiţionalul paharel de vin asortat cu mititei, grătare şi cu joc tradiţional.

Printre primii orădeni care au poposit pe la Cetatea Oradea pentru un pahar de vin au fost şi reprezentanţii de seamă a PD-L-ului, europarlamentarul Petru Filip alături de Gavrilă Ghilea care au trecut în revistă standurile şi ofertele de vin din „meniul” festivalului. Orădenii au profitat de moment pentru a-l felicita pe fostul primar şi pentrun a-i strânge mâna. Restul orădenilor au preferat să profite de bunătăţile de pe grătar şi ofertă diversificată de vinuri ce acoperă toate gusturile şi preferinţele iubitorilor licorii lui Bacchus.

Responsabili cu crearea unei atmosfere de chef au fost ansamblurile folcorice “Bihorul” al Casei de Cultură a Municipiului Oradea, şi “Timişul“, din Timişoara, iar cei cu dragoste de folclor şi tradiţii s-au apropiat de scena pe care au evoluat artiştii aducând cu ei o parte din „căldura” acumulată. Pentru a completa peisajul au fost amenajate şi expoziţii florare, de legume şi fructe, cu vânzare.
Valentin Teuca2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor