Înscriere la probele la alegere pentru Bac

Înscriere la probele la alegere pentru Bac
DEVA - Bacalaureatul din acest an va începe pe data de 23 iunie. Absolvenţii care au promovat toate clasele liceale cu medii generale de minimum 9,50, iar la Bac au obţinut media 10 primesc o diplomă de merit.

În aceste zile elevii hunedoreni din clasa a XII-a trebuie să-şi exprime, în scris, opţiunea pentru probele la alegere. Mai au la dispoziţie, pentru acest lucru, 20 de zile. Prima sesiune (iunie) se va finaliza pe 9 iulie, când vor fi afişate rezultatele finale. Se consideră promovat candidatul care a obţinut cel puţin nota 5 sau calificativul “admis” la probele orale, cel puţin nota 5 la fiecare probă scrisă sau practică şi are media generală minimum 6. Pentru cei care obţin media generală 5,99, ea se rotunjeşte la 6,00. Eliminaţii de la o probă nu mai pot participa la probele următoare şi sunt declaraţi “eliminaţi din examen”, fără posibilitatea recunoaşterii notelor pentru sesiunile următoare.

Sanda Bocaniciu0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !