Înscrieri pentru lucrători sociali

Înscrieri pentru lucrători sociali
ORADEA - Centru „Cariere” al Fundaţiei Ruhama, care se ocupă cu inserţia pe piaţa muncii a tinerilor, va demara în perioada următoare un curs de calificare în ocupaţia de lucrător social. Tinerii interesaţi de iniţierea în această meserie, sunt invitaţi să se înscrie la acest curs, care va începe la finalul lunii iulie şi va avea o durată de 5 luni.

Mai multe informaţii se pot obţine direct la sediul Centrului „Cariere”, situat în Oradea, str. Universităţii, nr. 4, la telefon 0259/456-180 sau la e-mail cariere@ruhama.ro.

Primii absolvenţi

În data de 17 iulie, a absolvit prima promoţie de 24 de absolvenţi ai Centrului, care au învăţat cum să conceapă şi redacteze cereri de finanţare pentru proiecte nerambursabile.

„Absolvenţii au vârste între 18 şi 24 de ani şi sunt aflaţi în căutarea unui loc de muncă. Centrul nostru a organizat acest curs în perioada 8-9 iulie, iar acum au susţinut examenul de evaluare finală, în prezenţa unei comisii formate din reprezentanţi desemnaţi de Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesională Bihor şi ai Fundaţiei Ruhama” spune Monica Suciu, directorul Centrului „Cariere”.

Toţi participanţii au luat examenul cu note între 8 şi 10 şi vor beneficia de certificate de absolvire emise de Ministerul Muncii, Familiei şi Egalităţii de Şanse şi de Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Tineretului.

În cadrul Centrului, cetăţenii în căutare de loc de muncă mai pot beneficia de servicii precum informarea şi consilierea profesională, evaluarea psihologică individuală, servicii de Job Club (redactare de CV şi de scrisoare de intenţie, comportament la interviuri de angajare, tehnici active de căutare a unui loc de muncă), servicii de mediere pentru ocuparea unui loc de muncă, cursuri de formare profesională.

Carmen Brehoi0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !