Înscrieri şi reînscrieri la grădiniţe

Înscrieri şi reînscrieri la grădiniţe
DEVA – Conducerile unităţilor de învăţământ preşcolar din întreg judeţul Hunedoara pot primi cereri de reînscriere a copiilor în lunile aprilie şi mai. Înscrierile în grădiniţe pentru anul şcolar 2008-2009 vor putea fi făcute din data de 1 iunie.

Perioadele pentru reînscrieri sau înscrieri vor fi stabilite de fiecare grădiniţă în parte, cu consultarea inspectorului de specialitate, şi vor fi afişate în loc vizibil pentru toţi cei interesaţi. De asemenea, în perioada în care grădiniţa este închisă pentru lucrări administrative, se vor afişa şi date de prezentare ale unităţii cum sunt: capacitatea, numărul de copii pentru care a fost proiectată, numărul de copii aprobat prin planul de şcolarizare pentru anul de învăţământ 2008-2009 şi numărul de copii reînscrişi sau înscrişi zilnic din totalul disponibil.

Sanda Bocaniciu0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !