Întâlnire între generaţii

Întâlnire între generaţii
ORADEA - Actualii şi foştii profesori, actualii şi foştii elevi ai Colegiului Tehnic „Constantin Brâncuşi” s-au întâlnit azi la manifestarea dedicată lor.

După un parastas pentru cei ce nu mai sunt printre noi, au urmat momente poetice şi muzicale, susţinute„Cred că e un eveniment frumos să-i invităm pe profesorii pensionari să sărbătorească alături de noi Ziua Şcolii. Este bine să vadă că deşi nu mai predau, noi nu i-am uitat”, ste de părere Dan Ţenţ, din clasa a IX-a A.

Emoţii

Foştii profesori au avut ocazia pentru câteva clipe să se revadă cu foştii colegi şi chiar cu unii din foştii elevi.

„Am participat la acest eveniment în fiecare an de când a început. Am fost profesoară de română în perioada 1969-1976, alături de un colectiv excelent de cadre didactice. De fiecare dată când revin aici mă simt ca acasă, colegii mă primesc cu drag”, spune profesoara Hortenzia Belicciu, acum pensionară.

De lecţiile, temele şi cataloagele din anii de liceu şi-au amintit cu drag şi foştii elevi, care au revenit pentru câteva ore, în bănci. „Este emoţionant să-mi revăd colegii şi profesorii, pe care nu i-am mai întâlnit de 28 de ani, când am terminat şcoala. Cred că e o idee foarte bună organizarea acestor manifestări”, spune absolventul Colegiului, Dorin Negrău.
de elevii şcolii.

Carmen Brehoi0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !