Întrebările lui Bar pentru Filip

2Comentarii
ORADEA - Intrigat de faptul că primarul Petru Filip a declarat public că regretă ziua în care l-a cunoscut, liderul PSD Bihor, Mihai Bar i-a replicat acestuia: „Eu nu regret că l-am cunoscut. Regret doar că nu l-am cunoscut aşa cum era de fapt!”, i-a transmis Bar fostului său amic, adăugând că „poate că Filip regretă şi că în biroul meu l-am făcut primar”.

Însă, tot Mihai Bar a ţinut să-i adreseze o serie de întrebări liderului PD Bihor:

„1. Cum îşi explică că cele 35% de acţiuni de la Investmond au fost vândute de către domnul primar Filip cu doar 100.000 de euro, în condiţiile în care cele trei spaţii din Centrul Oradiei aduc împreună din chirii 40.000 de euro pe lună? Mai mult spaţiile din Oradea, plus încă unul la Salonta, valorează fiecare cel puţin un milion de euro.

2. Cum explică că un teren de 8.000 mp din Fughiu au devenit în următoarea declaraţie de avere 8.000 mp în Oradea? Din câte ştiu eu, Fughiu e destul de departe de Oradea

3. Câţi investitori au trebuit să facă eforturi foarte mari pentru ca să pătrundă în Oradea? Ştiu că pentru patronul de la Rompetrol, pătrunderea în Oradea a însemnat obligatoriu un contract cu firma Investmond şi o factură de 50.000 euro.

4. Cum îşi explică că marea majoritate a lucrărilor de amploare din oraş au fost date firmelor apropiaţilor PD?

5. Cum reuşeşte să-şi împartă eficient timpul între a fi vicepreşedinte PD, două Universităţi şi mare primar, preşedinte de filială judeţeană?

6. La cât se ridică cheltuielile săptămânale cu deplasările la Bucureşti pentru Biroul Permanent Naţional al PD?

7. Care a fost contribuţia domniei sale la cumpărarea pachetului majoritar al FC Bihor pe bani grei, club care nu costa mai mult de 100.000 euro cu jucători şi autocar cu tot?”

Mihai Bar a dezvăluit că majoritatea informaţiilor despre Petru Filip le are chiar din interiorul PD, „de la unii lideri ai lor”. Mai mult, Bar l-a atenţionat pe primarul Oradiei că îl aşteaptă şi alte întrebări de acest gen.

 

 

 

Filip, dezgustat

Lăsând la o parte întrebările adresate lui Filip, Mihai Bar a comentat ironic faptul că doctorul Octavian Teodorescu (şeful secţiei Terapie Intensivă) concurează azi împotriva dr. Valeria Filip pentru postul de director adjunct medical la Maternitatea orădeană. „Îi urez succes doamnei Valerica Filip la Maternitate, unde îi va fi foarte greu la examen. Cred însă că îi va fi de folos mai vechiul prieten Lepădatu (vicepreşedinte PD Bihor şi membru în comisia de examinare – n.r.)”, a spus Bar, insinuând că rezultatul examenului ar putea fi influenţat. „Nu voi spune mai mult pentru că am o soţie care îmi spune mereu că am fost foarte buni prieteni. 

Contactat de către J.b., Petru Filip s-a arătat dezgustat de afirmaţii şi întrebările lui Mihai Bar: „Ce poţi să mai comentezi la nişte invective pe care cineva le spune, făcând apel la faptul că m-a cunoscut şi mi-a cunoscut familia. Oameni de nimic, oameni iresponsabili! Nu vreau să intru în acest joc al mizeriilor, mi se pare cel mai abject lucru să faci referire la familia cuiva… Continuă exact la fel… În această situaţie nu am ce să comentez altceva… Eu nu pot să cobor la nivelul la care mi-ar fi ruşine de mine”, a reacţionat Filip.

Calin Corpas

 2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor