Întrebaţi dacă vor panouri antifonice

9Comentarii
Întrebaţi dacă vor panouri antifonice
Riveranii din proximitatea Şoselei de Centură au posibilitatea de a beneficia de panouri fono-absorbante.

Primăria Oradea se interesează dacă proprietarii ce locuiesc în apropierea Şoselei de Centură sunt interesaţi ca şoseaua să fie dotată cu panouri fono-absorbante, în vederea protecţiei împotriva zgomotului din trafic. Astfel, săptămâna trecută asociaţiile de proprietari care au blocuri amplasate în proximitatea Şoselei de Centură, pe tronsoanele cuprinse între Bulevardul Ştefan cel Mare – Pod Pasaj Bulevardul Dacia (str. Podului) şi între strada Cazaban – Meşteşugarilor, au fost invitate la o discuţie cu reprezentanţii Direcţiei Tehnice din Primărie.

Conform municipalităţii, întâlnirea a avut ca scop obţinerea unui punct de vedere din partea locatarilor din blocurile menţionate cu privire la montarea panourilor fono-absorbante. Aceste panouri antifonice sunt prevăzute cu elemente absorbante de zgomot, au înălţimea de trei metri şi ar urma să fie montate la limita carosabilului, pentru a proteja locatarii de zgomotul generat de traficul auto de pe Şoseaua de Centură.

Să spună dacă vor

În urma întâlnirii, s-a convenit cu preşedinţii şi administratorii de asociaţii de proprietari invitaţi, ca până la data de 4 iunie 2010 să formuleze în scris către Direcţia Tehnică un punct de vedere privind solicitarea sau refuzul de a monta aceste panouri.

Panourile fono-absorbante sunt parte componentă a lucrărilor de pe Centură şi sunt finanţate de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR). Primăria va comunica CNADNR rezultatul consultării, de principiu solicitând Companiei realizarea lucrărilor aşa cum au fost prevăzute în proiect, cu excepţia situaţiei în care locatarii se pronunţă împotriva montării acestor panouri.

C.C.9Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor