Îşi toarnă cenuşă în cap

1Comentariu
Îşi toarnă cenuşă în cap
DEVA – În timp ce unii politicieni locali savurează victoria mai mare sau mai mică, după cum a fost voia electoratului, la PRM este doliu.

Înfrângerea zdrobitoare la urne este greu de digerat de un partid care în urmă cu şapte ani era cât pe aici să ajungă la fotoliul din Cotroceni. PRM-iştii hunedoreni au obţinut duminică în judeţ doar 5,03% din sufragiile electoratului. Un procent care îi situează aproape de graniţa între a fi şi a nu fi în Parlament. Costel Avram (foto), preşedintele PRM filiala Hunedoara, a găsit vinovaţii! Şi i-a descoperit în propriul partid. „Vina aparţine centrului! PRM nu a avut un mesaj pentru aceste alegeri, nu am avut oameni buni pe listă„, susţine Avram. Tot el a scos la suprafaţă şi problemele legate de banii aruncaţi în campanie. „Politica se face cu bani. Noi în judeţ am avut 6500 de lei. Cu care am plătit afişele. Ori să aştepţi să câştigi voturi lipind numai afişe, asta nu se poate! Nu am reuşit să mobilizăm la vot nici măcar proprii membrii de partid”, a mai spus Costel Avram. El a anunţat că pe viitor cei care vor să fie pe lista PRM vor trebui să umble şi la puşculiţa personală dacă vor dori să aibă parte de campanie electorală.

Clara Pâs1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor