3 ani cu KARCHER CENTER Amovi Serv în Oradea !

3 ani cu KARCHER CENTER Amovi Serv în Oradea !
După cum bine ştiti Karcher este numarul 1 în lume la produse şi echipamente de curăţenie, furnizând soluţia potrivită pentru orice aplicaţie, atât în uz casnic, cât şi în cel personal si industrial.

Produsele, atât inovatoare cât şi durabile, sunt cele care definesc calitatea, fiind totodată factorul major în dezvoltarea companiei. Un aspect cât se poate de important este reducerea consumului de energie în timp, iar ca performanţă sunt intr-o continua crestere.

Acum trei ani de zile am deschis primul KARCHER CENTER în Oradea, care este şi singurul center din Romania . În cei trei ani de când ne-am deschis, bihorenii si nu numai ,au reacţionat foarte bine şi sunt foarte mulţumiţi de produsele şi serviciile noastre. Ne-am dezvoltat un portofoliu mare de clienţi, printre care unele dintre cele mai importante fabrici din Bihor, hoteluri, pensiuni din Oradea şi Băile Felix, spaţii comerciale, hale, spălătorii, hipermarket-uri, etc. În aceşti ani ne-am onorat comenzile cu professionalism şi sperăm că am mulţumit pe toată lumea.

Amovi Serv comercializeaza echipamente profesionale de curăţenie, cat si pentru casa si gradina . Asiguram service in garantie si post garantie, avind si posibilitatea inchirierii , a unor echipamente.

Mulţumim tuturor clienţilor, colaboratorilor şi partenerilor, că ne-aţi fost alături în tot acest timp. Şi datorită vouă suntem unde suntem.

Va asteptam la showroom-ul nostru din Oradea, str. Matei Corvin nr 2 .

 

Mai multe găsiţi pe site-ul nostru:

http://www.kaercher-center-amovi.ro/

 

Advertorial