3 milioane euro, cadou pentru Beius-Stei de la UNICARM

15Comentarii
3 milioane euro, cadou pentru Beius-Stei de la UNICARM
Peste 20.000 de sortimente de produse, din care 700 de produse alimentare la preţ de producător, 80 de noi locuri de muncă.

Moş Nicolae a fost extrem de generos cu localnicii din BeiusStei. În „ghetuţele” consumatorilor din zonă, preşedintele UNICARM, Vasile Lucuţ a adus nu mai puţin de 3 milioane de euro. La acest nivel se cifrează investiţiile în magazinele inaugurate luni la Beiuş, pe calea Bihorului nr.9, şi la Ştei pe Andrei Mureşeanu nr 5. Cu hipermarketurile din Beiuş şi Ştei, lanţul Unicarm a ajuns să numere 51 de magazine.

Expansiunea Unicarm nu se opreşte însă aici, deoarece, în curând la Deva vor mai fi deschise încă patru magazine. Pe lângă cele 80 de locuri de muncă nou înfiinţate, Unicarm va contribui consistent la bugetele locale prin taxe şi impozite. În Satu Mare, acolo unde se află firma-mamă Unicarm, societatea este cel mai mare plătitor de taxe şi impozite la nivel local. Într-o singură lună, Unicarm a plătit la buget 1,3 milioane euro. Unicarm este prezentă în zece judeţe şi are peste 3000 de angajaţi.

Investiţie în timp record

Sute de oameni au luat cu asalt magazinul Unicarm încă de la deschidere. Cu toţii au participat, aşa cum e creştineşte, la slujba de sfinţire a magazinului. La eveniment a fost prezent primarul Beiuşului, Adrian Domocoş, consilieri locali, dar şi artişti invitaţi de preşedintele Unicarm, Vasile Lucuţ, special cu acest prilej.

„Este o minune dumnezeiască faptul că am putut inaugura astăzi acest magazin, la doar cinci săptămâni de când am demolat clădirile care erau aici. Cred că Dumnezeu mi-a ajutat, fiindcă Dumnezeu face minuni prin oameni”, a spus preşedintele Unicarm, Vasile Lucuţ. Omul de afaceri a spus că a optat pentru această investiţie la Beiuş fiindcă a găsit un mediu propice şi o administraţie de nota zece care înţelege importanţa investiţiilor. „Acest domn primar este demn de tot respectul. Şi nu mă joc cu vorbele. Am avut cu domnia sa dialoguri frumoase, constructive. Altfel nu puteam fi aici”, a spus Vasile Lucuţ.

Cetăţean de onoare

Preşedintele Unicarm a făcut o pledoarie pentru ca atât mass-media, cât şi autorităţile să sprijine producătorii locali. Vasile Lucuţ a vorbit din perspectiva investitorului autohton care luptă de la egal la egal cu multinaţionalele. Deşi se afla la un eveniment al firmei pe care o conduce, Vasile Lucuţ s-a dovedit a fi extrem de generos şi chiar a insistat ca de susţinerea pe care mizează domnia sa să se bucure şi fraţii Micula, cei mai mari investitori ai locului.

Prezent la inaugurarea investiţiei din Calea Bihorului, primarul Beiuşului Adrian Domocoş a declarat că prezenţa Unicarm la Beiuş „este o adevărată binecuvântare, un cadou binevenit de Sfântul Nicolae, un pas mare în strategia de a face din Beiuş un important centru economic, social, de sănătate. Are tot respectul nostru pentru că, mai ales acum, în vreme de criză vine să ne ofere produse autohtone, pentru că are curajul să intre în concurenţă cu multinaţionalele. Şi pentru că se bucură de respectul nostru şi fiindcă a devenit deja, prin această investiţie cetăţean al Beiuşului, în luna aprilie, cu prilejul Zilelor oraşului, domnul Vasile Lucuţ va deveni cetăţean de onoare al Beiuşului”.

V.B.

Taguri: , , ,


15Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor