3 milioane euro, un preţ real

3 milioane euro, un preţ real
ORADEA – În condiţiile în care niciun potenţial cumpărător al SC FC Oradea nu s-a prezentat la Primărie, stafful clubului apreciază că valoarea la care a fost evaluat obiectivul, de peste 100 miliarde lei vechi, este unul real.

„Părerea mea? Suma este cât se poate de reală, având în vedere că avem două echipe, una în a doua divizie şi una în a treia, iar din iarnă va fi cu cel puţin 25% mai mare. Copiii sunt banca noastră. Dacă iese unul sau doi de valoare mare, deja a meritat tot efortul financiar”, îşi explică Alexandru Toth optimismul.
Până la vânzare, preşedintele FC Bihor are, însă, şi unele aşteptări de la proprietarii clubului. „Mai aşteptăm Consiliul Judeţean să aloce sumele promise şi ne vom descurca bine până să ajungem la vânzare”, spune Toth, punctând faptul că mai marii judeţului, deşi deţin o parte din club, nu s-au grăbit niciodată să-şi onoreze obligaţiile de finanţare.

Pe internet
Alexandru Toth anunţă şi lansarea unui sit al clubului pe Internet, care ar urma să ofere doritorilor informaţii inclusiv despre circuitul banului public care intră în SC FC Bihor. Anunţată pentru vineri, lansarea sitului a fost amânată din cauze de „botez”. „Nu am reuşit să ne înţelegem cu galeria, care are situl www.fcbihor.ro, să ne dea nouă acest nume. Vom lansa situl nostru oficial săptămâna viitoare şi avem de ales între două nume: www.scfcbihor.ro sau www.fc-bihor.ro. Vor apărea acolo toate sumele primite şi felul în care au fost cheltuite, ca să risipim îndoielile. Abia acum am reuşit să facem ordine în contabilitate”, mărturiseşte Toth.

Fără cerere
Oferta de vânzare la licitaţie a FC Bihor, lansată de Primăria Oradea în cursul săptămânii trecute, nu a trezit curiozitatea prea multor investitori. „Niciunul nu s-a interesat încă sau nu a cumpărat caietul de sarcini”, ne-a spus Eduard Florea, director în cadrul Primăriei.
Licitaţia are termen limită de depunere a ofertelor 14 septembrie şi are ca miză vânzarea proprietăţii Primăriei, de 67% din total.
Conform unei decizii a legislativului local, viitorul proprietar al pachetului majoritar al societăţii SC FC Bihor primeşte, în contul preţului plătit, şi dreptul de utilizare a bazei de pregătire, Stadionul Municipal cu toate anexele şi sediul din Strada Iosif Vulcan, nr. 11.

Ghilea Cristina0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !