300.000 euro disponibili pentru micro-întreprinderi

300.000 euro disponibili pentru micro-întreprinderi
Grupul de Acţiune Locală Bihor de pe lângă Frontiera cu Ungaria anunţă lansarea, începând cu data de 08 iulie 2013 a celei de a doua sesiuni de cereri de proiecte pentru Sub-măsura 413 – Calitatea vieţii şi diversificarea economiei rurale – Axa4 Leader, Măsura 4 din Planul de Dezvoltare Locală al GAL Bihor (corespunzătoare Măsurii 312 din PNDR „Sprijin pentru crearea și dezvoltarea de micro-întreprinderi”).

Fondurile disponibile pentru această măsură sunt de 309.992 Euro. Suma maximă nerambursabilă care poate fi acordată pentru finanţarea unui proiect din cadrul acestei măsuri este de 7.000 euro/proiect pentru 44 de proiecte, iar intensitatea sprijinului financiar este 70%, în vreme ce contribuţia proprie este 30%. In cazul în care proiectele prevăd activităţi de producţie de bunuri intensitatea ajutorului public va fi de până la 85% din totalul cheltuielilor eligibile, contribuţia proprie fiind de 15%.Procentul de 85% se aplică numai activităţilor incluse în codurile CAEN cuprinse în anexa 9B – „Lista codurilor CAEN de producţie de bunuri”.

Depunerea proiectelor pentru această măsură se va face la sediul Asociaţiei GAL Bihor, la adresa comuna Borş, satul Borş, nr. 112, judeţul Bihor, de marţi până vineri, între orele 13:00 – 17:00. Proiectul trebuie să se implementeze în aria de acoperire a GAL Bihor, să îndeplinească cerinţele de conformitate şi eligibilitate menţionate în cadrul Ghidului solicitantului aferent măsurii de finanţare.Termenul limită de depunere a cererilor de finanţare pentru această măsură este 09 august 2013.Informaţii detaliate privind accesarea şi derularea Sub-măsura 413 – Calitatea vieţii şi diversificarea economiei rurale – Axa 4 Leader, Măsura 4 din Planul de Dezvoltare Locală al GAL Bihor (corespunzătoare Măsurii 312 din PNDR „Sprijin pentru crearea si dezvoltarea de micro-intreprinderi”). sunt cuprinse în „Ghidul solicitantului” distribuit gratuit, la sediul asociaţiei sau se pot descărca de pe site-ul www.apdrp.ro .Date de contact: Asociaţia GAL Bihor, 417075 Borş, nr. 112, tel/fax: 0040 – 259 – 316 095, e-mail: galbihor@galbihor.ro , site: www.galbihor.ro.

 

Taguri:


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !