+300 -150, la Universitatea Oradea

+300 -150, la Universitatea Oradea
Universitatea din Oradea comunică o creştere a interesului faţă de studiile de licenţă, dar şi o scădere de atractivitate la master.

La încheierea primei sesini de admitere pentru anul universitar 2017 – 2018, Universitatea din Oradea a constatat că există o creştere a cererii faţă de admiterea din anul 2016 pentru o serie de domenii de licenţă, precum: Comunicare și relații publice, Arhitectură, Științe exacte, Inginerie managerială. În schimb, după sesiunea din iulie de anul acesta, comparativ cu anul 2016, cea mai scăzută cerere s-a înregistrat la domeniile de licență Muzică și Teologie.

De asemenea, se constată o creştere cu peste 300 de candidaţi confirmaţi pentru studiile universitare de licenţă, faţă de anul 2016, dar şi o scădere cu peste 150 a numărului de candidaţi pentru studiile de master.
constantin-bungau

Pentru sesiunea de admitere iulie 2017, la Universitatea din Oradea au confirmat locul un număr de 2733 de candidaţi pentru studii universitare de licenţă, din care 1382 la buget. De asemenea, 1054 de candidaţi pentru studiile universitare de master, din care 644 la buget. La aceste date se adaugă cele referitoare la candidații din categoria români de pretutindeni (19 admiși la studii de licență fără taxă) și la candidații care vor urma studiile pe cont propriu valutar (confirmările continuă până săptămâna viitoare).

Rezultatele finale ale concursului de admitere, sesiunea iulie 2017, sunt disponibile pe paginile web ale fiecărei facultăți în parte. Universitatea va continua acţiunile de promovare a admiterii pentru sesiunea din septembrie 2017. Informaţiile se vor publica pe portalul Media UO şi pe pagina de Facebook a Universităţii din Oradea, anunţă rectorul. A doua sesiune de admitere începe în 4 septembrie 2017 şi aşteaptă candidaţii cu o ofertă educaţională completată cu specializări noi (exemplu Nutriţie şi Dietetică – Facultatea de Medicină şi Farmacie). Toate informaţiile privind calendarul de înscrieri şi oferta educaţională vor fi accesibile pe site-ul UO la adresa https://www.uoradea.ro/Admitere+2017.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor