300 de locuri pentru un job sigur

300 de locuri pentru un job sigur
Absolventii din liceele bihorene sunt îndemnaţi spre şcoli ce oferă „viitor sigur”.

Tinerii absolventi de liceu pot opta pentru facultăţi ce vor oferi posibilitatea angajării în sistemul de penitenciar sau în alte sisteme de siguranţă publică din ţară.

După un periplu efectuat zilele trecute pe la liceele din Oradea, directorul Penitenciarului de Maximă Siguranţă Oradea, comisarul şef Ruiu Gicu, informează că absolventii se pot înscrie pentru cele 300 de locuri la Şcoala Naţională de Pregătirea Agenţilor de Penitenciare Târgu Ocna, la Academia de Poliţie, Academia Naţională de Informaţii, Institutul de Medicină Militară, Academia Forţelor Terestre, Academia Tehnică Militară şi la Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre.

Avantaje

Directorul transmite că avantajele ulterioare la aceste şcoli superioare sunt: „asigurarea unui loc stabil de muncă, condiţii de salarizare decente, posibilitatea de a face parte dintr-un segment important al siguranţei, apărării şi ordinii publice, portul uniformei care impune respect şi prestigiu social”.

Sunt aşteptaţi absolventii de bacalaureat sesiunea 2011, informaţii suplimentare fiind disponibile pentru cei interesaţi pe pagina web a Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor – www.anp-just.ro, ori la avizierul Penitenciarului sau la Biroul de Resurse Umane şi Formare Profesională de la sediul Penitenciarului Oradea, situat în Parcul Traian.

O.Ş.

Taguri: ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !