300 de someri, consiliati gratuit

3Comentarii
300 de someri, consiliati gratuit
12 şomeri vor beneficia şi de un curs de antreprenoriat şi li se vor înfiinţa firme.

300 de someri vor beneficia de consiliere gratuită, 90 dintre aceştia vor lua parte la cursuri de formare profesională şi 12 la un curs de antreprenoriat. Toate acestea se realizează în cadrul proiectului „Dezvoltarea competenţelor de bază în vânzări şi antreprenoriat în rândul şomerilor şi persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă”. Proiectul a fost demarat la începutul acestei luni de SC Tichy Consulting în parteneriat cu SC Decorex SRL şi Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Bihor.

Proiectul, în valoare de 1.998.475 lei, se desfăşoară pe o perioadă de 24 de luni şi vizează îmbunătăţirea capacităţii de ocupare a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă din judeţ. „Vor fi asigurate servicii de informare, orientare şi formare profesională, servicii de formare profesională în vânzări, respectiv prin consultanţă şi asistenţă în înfiinţarea unei afaceri şi antreprenoriat”, a precizat Valentina Raşcu, administrator SC Tichy Consulting SRL.
Grupul ţintă al proiectului este format din persoane aflate în căutarea unui loc de muncă şi şomeri din judeţ cu nivel de instruire minimal liceal.

Sprijiniţi

După o perioadă de trei luni de consiliere, 90 de persoane vor fi selectate pentru a participa la cursuri de formare profesională. Aceste cursuri vor fi în domeniul vânzărilor, respectiv agent vânzări şi lucrător în comerţ. 12 bihoreni vor putea beneficia gratuit şi de un curs de antreprenoriat şi întocmirea unui plan de afaceri. „Cei care vor dovedi că au o idee de afaceri fezabilă vor fi sprijiniţi, pe o perioadă de maxim şase luni. Firma noastă le va pune acestora la dispoziţie un sediu echipat cu toate dotările necesare. La sfârşitul celor şase luni, foştii cursanţi vor primi cadou un calculator şi o imprimantă şi li se va înfiinţa o firmă”, a spus Roman Raşcu, reprezentantul Decorex SRL.

S.Al.3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor