31 de detinuti, la curatenie generala cu ocazia Let’s Do It Romania

De Otilia Șandor
31 de detinuti, la curatenie generala cu ocazia Let’s Do It Romania
31 de deţinuţi au participat sâmbătă, începând cu ora 9:00, la acţiunile de curăţenie ocazionate de Ziua de Curăţenie Naţională. Cei 31 de deţinuţi şi-au exprimat ei dorinţa de a participa la acţiunea Let’s do it, Romania şi vor curăţa alături de 28 de angajaţi ai Penitenciarului Oradea, liziera pădurii Nojoridului.

Reprezentanţii Penitenciarului Oradea spun că participarea voluntară a deţinuţilor şi a angajaţilor din unitate la acţiunea de curăţenie a oraşului are loc în baza acordului de parteneriat încheiat între Administraţia Naţională a Penitenciarelor şi Asociaţia “Viitorul în zori”, organizator “Let’s Do It, Romania!”.

Şefii Penitenciarului Oradea sunt convinşi că o astfel de acţiune are menirea să responsabilizeze autorităţile şi cetăţenii în ceea ce priveşte gestiunea corectă a deşeurilor şi aplicarea legislaţiei de mediu, dar în acelaşi timp este un prilej bun ca deţinuţii să conştientizeze importanţa dezvoltării unor „comportamente prosociale, a spiritului civic, a sentimentului de apartenenţă la societatea civilă, precum şi a sentimentului de responsabilitate faţă de mediul înconjurător şi subliniază rolul instituţiei penitenciare de partener social al comunităţii”.

Pompierii la Let’s Do It Romania0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !