350 de oradeni au sansa de a se angaja

De Dan Birta
1Comentariu
Aspect de la eveniment
Aspect de la eveniment
Nu mai puţin de 30 de angajatori bihoreni au oferit celor interesaţi peste 260 de locuri de muncă în cadrul unei „Burse a locurilor de muncă”.

Evenimentul a fost organizat la Era Shopping Park, în 25 mai 2012, de către Centrul Cariere, serviciu al Fundaţiei Ruhama, în parteneriat cu AJOFM Bihor, Era Shopping Park Oradea, Camera de Comerţ şi Industrie Bihor, Eurobusiness Parc Oradea, Asociaţia Firmelor Bihorene, Federaţia Patronilor Bihor şi AIESEC Oradea.

Selectaţi pentru interviu

„Peste 500 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă au participat la eveniment. Ca urmare a pre-interviurilor dintre angajatori şi persoanele participante, 350 de persoane au fost selectate pentru procesul de selecţie de personal urmând a participa la interviuri de angajare programate pentru perioada imediat următoare”, ne-a informat Ramona Tăciuleţ, coordonator departament.

„Bursa locurilor de muncă” a fost organizată în cadrul proiectului „Informat, Instruit, Angajat”, implementat de Fundaţia Ruhama, în parteneriat cu Fundaţia Casa Minunată, Universitatea din Oradea prin Facultatea de Ştiinţe Socio-Umane şi Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă, finanţat din Fondul Social European – Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane.

În cadrul Centrului CARIERE, persoanele în căutare de loc de muncă beneficiază în mod gratuit de servicii de informare şi consiliere profesională, evaluare psihologică individuală, servicii de Job Club, servicii de mediere pentru ocuparea unui loc de muncă. Informaţii se pot obţine la telefon: 0259.456.180 sau adresa de mail cariere@ruhama.ro, ăersoană de contact: Ramona TĂCIULEŢ, Coordonator Departament.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor