40.000 de euro din sponsorizări

Din cauza limitelor financiare, FC Bihor i-a ratat în această vară pe Batin şi Sfârlea. Video: Bolojan despre finanţarea FC Bihor 

Preşedintele Gheorghe Alexandrescu şi vicepreşedintele Adrian Alexandrescu au făcut şi un bilanţ al „guvernării de 70 de zile” a FC Bihor. Acuzaţi că nu au adus sponsorizări, vicepreşedintele a precizat că în cele două luni a reuşit să atragă circa 40.000 de euro, în bani şi servicii. Cel mai important contract a fost semnat cu Hotel Carnival, care asigură cantonamentul echipei înaintea jocurilor de acasă, în acest sezon, suma fiind de 20.000 euro. „Am reuşit să aducem o sponsorizare de la un prieten în valoare de 360 de milioane de lei pentru suplimentarea primelor de joc ale fotbaliştilor. Noi am adus, spre deosebire de alţii care au luat prime necuvenite. Mai sunt în derulare discuţii cu Zahăr Diamant şi încă două firme. În plus, am reuşit să vând abonamente în valoare de 90 de milioane şi să aduc o firmă de pază, Spartan, care e plătită cu 6 milioane pe meci, faţă de 20-22 milioane cât era în trecut”, a explicat Alexandrescu junior.

Preşedintele FCB a mai adăugat că în această perioadă s-au încheiat asigurări pentru jucători, a fost dotat clubul cu calculatoare noi, iar evidenţa la magazie se face pe calculator.

Vicepreşedintele a dezvăluit că din cauza plafoanelor financiare existente la FCB nu au mai ajuns la Oradea jucători importanţi, cum ar fi atacantul Batin, golgeterul la zi al Seriei a II-a cu 6 goluri, sau Sebi Sfârlea: „CFR Cluj a dorit să ni-l dea nouă pe Batin, dar nu am putut să-i asigurăm salariul de 1.500 euro net pe lună. La fel şi Sfârlea, a dorit să vină, dar Târgu Mureş i-a dat un contract de 25.000 euro anual, iar la FC Bihor ar fi acceptat şi 19.000 sau 20.000. Nu din nepricepere nu au fost aduşi ci datorită realităţilor financiare”.

Teodor Biris0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !