47 de scoli, inchise în judet

47 de scoli, inchise în judet
Şcolile care intră în reorganizare şi cele care au un efectiv sub minimul de elevi prevăzut în legislaţie vor fi închise în acest an şcolar.

Potrivit datelor furnizate de Sebastian Hrebistean, cel care se ocupă cu situaţia retelei scolare în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Bihor, 47 de şcoli din judeţ se află în această situaţie. Elevii din aceste unităţi de învăţământ vor fi mutaţi la şcolile de centru.

„În categoria şcolilor şi grădiniţelor care îşi vor inchide din această toamnă portile intră: Şcoala din Poşoloaca, şcoala din Uileacu de Criş, Grădiniţa cu program normal şi Şcoala cu clasele I-IV Nadăr (comuna Spinuş), Şcolile din localităţile Gurbeşti, Goila şi Josani (com. Căbeşti). Elevii de la şcoala din Beiuşele vor fi mutaţi la şcoala de la Curăţele, iar cei de la Săbolciu Şosea vor fi mutaţi la şcoala din comuna Săcădat”, a exemplificat Sebastian Hrebiştean.

La unităţile de centru vor fi mutaţi elevii de la şcolile din Fegernic (Sîrbi), Betfia şi Cihei (Sânmartin), Fughiu (Oşorhei), Dobricioneşti, Cacuciu Nou, Josani şi Ortiteag (Măgeşti), Hidişelu de Sus Sat (Hidişelu de Sus), Topeşti şi Stracoş (Drăgeşti), Sărsig (Chişlaz), Vărzarii de Jos (Vaşcău), Palota (Sîntandrei), Poiana (Tăuteu), Cheşa (Cociuba Mare), Suplacu de Tinca şi Săldăbagiu Mic (Căpîlna), Copăceni (Sâmbăta) etc.

C.D.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !