50 de burse oferite de Hidroelectrica

De Crina Dobocan
50 de burse oferite de Hidroelectrica
Cei ce doresc să urmeze o carieră în domeniul energetic ar putea fi beneficiarii burselor oferite de Hidroelectrica.

Hidroelectrica încurajează tinerii să aleagă o carieră în domeniul energetic, susținând financiar studiile viitorilor angajați.

Elevii Colegiului Tehnic „Traian Vuia”, dar și tinerii studenți la Facultatea de Energetică din cadrul Universității din Oradea, s-ar putea număra printre cei 50 de bursieri ai societății. Până la sfârșitul acestei luni, ei pot accesa pentru burse private oferite de companie.

420.000 de lei

Aplicanții orădeni vor concura cu colegi de la 14 facultăți și 14 colegii din țară cărora societatea le va acorda burse private de studiu pentru anul școlar/universitar 2018-2019. În total, compania va acorda un număr de 50 de burse celor care aleg să lucreze în cadrul societății după finalizarea studiilor.

Programul se adresează studenților înscriși la facultăți cu profil energetic, hidroenergetic, electrotehnic și electromecanic, precum și de contrucții hidrotehnice, economic, juridic și IT. De asemenea, pot beneficia de bursele Hidroelectrica și elevii înscriși în instituțiile de învățământ preuniversitar profesional și tehnic cu profil energetic și electromecanic. Suma totală alocată este de de 420.000 lei, urmând a fi acordate pe o perioadă de zece luni 30 burse mediului universitar, iar 20 elevilor de liceu.

20 dintre cele 30 de burse vor fi oferite studenților facultăților cu profil energetic, hidroenergetic, electrotehnic și electromecanic și 10 burse pentru studenți ai facultăților cu profil de construcții hidrotehnice, economic, juridic, IT.

Valoarea acestora este de 1.000 de lei pe lună pentru studenți și 600 de lei pentru elevi.

Pentru selecție solicitanții pot depune dosarul de înscriere la S.P.E.E.H. HIDROELECTRICA S.A. până în data de 31.08.2018, ora 15.00.
Condițiile obligatorii pentru admiterea la interviul de selecție și graficul de desfășurare a procesului de selecție se găsesc pe site-ul companiei Hidroelectrica.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !